Om os

HISTORIEN

TelefonSpecialisten er en enkelmandsvirksomhed oprettet i januar 2017 af ejer Mads Balling Nørgaard. Mads har taget uddannelsen til personvognsmekaniker og yderligere uddannet sig til maskinmester, hvilket har givet ham interessen for elektronik. Han oplevede ofte at venner og familie spurgte ind til reparationer af deres ødelagte elektronik, og den egentlige passion faldt hurtigt på Apples produkter. Mads oplevede hurtigt at der kunne være et potentielt marked inden for reparation af Apples produkter og derved kom idéen til TelefonSpecialisten.

 

Mads har 6 års erfaring med reparationer af de fleste Apple produkter, samt 3 års erfaring med reparation af diverse mærker såsom samsung, huawei, sony, HTC, LG og mange flere.

 

MISSION & VISION

TelefonSpecialisten er en virksomhed der ønsker at yde en service inden for gode, kvalitetssikre reparationer af stort set alle Apples produkter.

 

Vi har en forventing om, at kunne levere samme gode resultat hver gang, samt at yde en up to date service for vores kunder. Dette således at de opfatter vores firma som en organisation af troværdige medarbejdere, der holder deres ord, og lever op til den forventede kvalitet. Alt dette selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

 

”Vi har en forventning om at kunne levere samme gode resultat hver gang...”

KERNEVÆRDIER

Kvalitet

Altid kvalitetssikre reparationer til konkurrencedygtige priser.

 

 

Udvikling

Vi følger med udviklingen inden for området. Implementering af nye metoder for reparationer foretages hvis muligt.

Troværdighed

Troværdig organisation bestående af pålidelige medarbejdere.

God service

Alle medarbejdere yder altid en eminent service. Kontakter du os, vil du altid blive mødt med et smil.

Ønsker du at kontakte os for

yderligere information.

Starupvej 124C, 8340 Malling

+45 61 60 29 35

 

 

Copyright @TelefonSpecialisten - All Rights Reserved